Claresa Nail Prep DEHYDRATOR

5,30 

Dermatologically tested

Dostupnost: Na zalihi

SKU: 5903819822199 Kategorija: Oznake: ,
Sigurno online plaćanje

Claresa Nail Prep DEHYDRATOR je pripravak koji priprema ploču nokta za stilizaciju. Njegova glavna svrha je uklanjanje vlage i lipidnog sloja s površine nokta. Dehidrator treba nanijeti na prethodno pripremljenu ploču nokta, koja je matirana i očišćena od prašine.Koristi se umjesto cleanera i može se primijeniti prilikom svake pripreme nokta. Proizvod je namijenjen profesionalnoj upotrebi.

  • priprema ploču nokta za stilizaciju
  • uklanja lipidni sloj i vlagu s ploče nokta
  • jednostavna primjena zahvaljujući kistu

Ovaj dehidrator je ključni korak za postizanje savršenog dizajna noktiju. Nježno priprema nokte, uklanjajući nečistoće i vlagu, čime osigurava dugotrajnost i postojanost boje. S praktičnim kistom, primjena je brza i jednostavna. Za profesionalnu upotrebu. Osigurava vrhunske rezultate svaki put. Nabavite svoj Claresa Nail Prep DEHYDRATOR i pružite svojim noktima vrhunsku njegu koju zaslužuju.

Upute za upotrebu:

Nanesite dehidrator kistom na pripremljeni nokat. Pričekajte dok pripravak ne ispari. Brzo isparavanje ukazuje na dobru pripremu ploče nokta. Ne dodirujte kožu.

Claresa Nail Prep DEHYDRATOR
Claresa Nail Prep DEHYDRATOR

Sadržaj: 5 ml

Sastav/Ingredients: Isopropyl Alcohol, Ethyl Acetate, Isobutyl Acetate

Mjere opreza:

  • Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.
  • Izbjegavajte kontakt s očima.
  • Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na bilo koji od sastojaka proizvoda.
  • U slučaju bilo kakvih nuspojava ili pojave preosjetljivosti, npr. peckanja, svrbeža, crvenila itd., treba prekinuti korištenje proizvoda.
  • Nemojte koristiti na način koji nije u skladu s namjenom.
  • Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti.
  • Pažljivo pročitajte upute za uporabu

Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Mea Via ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija. Imajte na umu da ulažemo sve napore kako bismo osigurali da slika predstavljena na web stranici najbolje odražava stvarne boje naših proizvoda. Čimbenici izvan naše kontrole korišteni tijekom pregledavanja kao što su npr. osvjetljenje, vrsta korištene elektroničke opreme, postavke zaslona ili grafičke kartice – utječu na prijem/interpretaciju gledane slike.

 

Košarica
Claresa Nail Prep DEHYDRATORClaresa Nail Prep DEHYDRATOR
5,30 

Dostupnost: Na zalihi

Pomaknite se na vrh