Stylistic šablone za nokte – 100 kom

7,95 

Nema na zalihi

SKU: 5903819818390 Kategorija: Oznaka:
Sigurno online plaćanje

Stylistic šablone za nokte za izgradnju noktiju metodom gela i akrila.  Šablone za nadogradnju noktiju jedan su od onih dodataka bez kojih je nemoguće zamisliti rad u salonu. Vjerojatno nijednom profesionalcu ne treba objašnjavati koliko je važna kvaliteta šablona i koliko se ona odražava na udobnost stiliziranja.

Stylistic šablone za nokte izrađene su od visokokvalitetnog materijala zahvaljujući kojem čvrsto stoje na noktu, a to jamči pravilnu arhitekturu nadograđenih noktiju.

Što ih izdvaja od drugih sličnih proizvoda?

  • čvrsti, izdržljivi papir – osigurava ugodan rad na stabilnoj površini
  • jako ljepilo – obrazac se ne lijepi ni mokrim rukama
  • funkcionalan dizajnintuitivne vodeće linije koje olakšavaju rezanje šablone i prazan prostor na mjestu nanošenja materijala što omogućuje precizan rad

Unutarnji rezovi na šablonama omogućuju stvaranje savršenog kalupa za izgradnju nokta. Zbog fleksibilnog predloška, koji se ubacuje ispod slobodnog ruba vrha nokta, oponašamo prirodni luk nokta, prilagođavamo manje nesavršenosti, prikrivamo nedostatke i produžujemo nokat.

Stylistic šablone za nokte pomoći će vam da lako i jednostavno produžite i najzahtjevniju ploču nokta. Šablone su posebno dizajnirane s malim “ušima” tako da vam je jednostavno prekrojiti šablonu po potrebi, što će svakako olakšati vaš rad.

Stylistic šablone za nokte - 100 kom
Stylistic šablone za nokte – 100 kom

Način upotrebe: Postavite šablonu ispod pripremljenog i skraćenog slobodnog ruba nokta. Ako je potrebno, podrežite šablonu prateći vodeće linije tako da oblik savršeno pristaje noktu.

Ljepilo šablona je čvrsto i neće doći do odljepljivanja tijekom rada.

Šablone su namijenjena salonskom radu. Zbog svoje jednostavnosti i čvrstoće pogodne su za rad i početnicima.

Pakiranje: 100 kom
Košarica
Pomaknite se na vrh