Ukrasi za nokte Velvet effect 5

3,30 

palu dermatologically tested

Dostupnost: Na zalihi

SKU: 5901635077083 Kategorija: Oznake: ,
Sigurno online plaćanje

Ukrasi za nokte Velvet effect 5 – vrijeme je za jedinstveni efekt koji naglašava snagu ženstvenosti i seksipila – vrijeme je za mekoću vašeg Velvet stylinga.

Velvet Effect je kolekcija prahova za nail art u nijansama zlatne, srebrne, ružičaste, crvene, zelene, grafitne, tamnoplave, sive i crne, koji će svakom vašem stajlingu dodati luksuz.

Prahom utrljajte cijelu površinu nokta obojenog hibridnim lakom i uživajte u efektu mekoće i mata u svjetlucavoj verziji. Baršunasta manikura vječni je hit u svijetu oblikovanja noktiju!

Dodajte originalnost i seksipil svojim noktima! Istaknite jedinstvene uzorke posipanjem samo odabranim stilskim elementima! Igrajte se bojama i oblicima!

Ukrasi za nokte Velvet Effect ne sadrže štetne i toksične tvari, a u kombinaciji sa IKON.iQ Prima trajnim lakovima  i  PALU trajnim lakovima i PALU Top Coat-ovima stvara idealan proizvod koji udovoljava očekivanjima i najzahtjevnijih kupaca. U zavisnosti od boje podloge (trajnog laka, kolor gela), mogu se dobiti različite kombinacije. Potpuno novi uzorci za vrhunske rezultate u nail artu!

Karakteristike:
  • velvet effect
  • sigurna formula bez štetnih i toksičnih tvari
  • cruelty free (nije testiran na životinjama)
  • proizvod namijenjen profesionalnoj upotrebi
Sadržaj: neto težina ukrasa 1,5 grama, pakirani u ambalažu od 3 ml

 

Pripremite nokte i nanesete PALU trajni lak ili IKON.iQ Prima trajni lak, (zavisno od boje podloge možete dobiti različite efekte), te polimerizirajte u LED lampi 30 sekundi. Stavite malu količinu nail art ukrasa na način da prekriju cijelu površinu ili  dio nokta – možete to učiniti mekanim kistom, posebno namjenskim silikonskom četkicom, štapićem ili prstom. Nježno utrljate prah. Uklonite višak Velvet effect praha nježnom četkicom za prašinu. Ako želite da Velvet effect zasja i da mu da novu dimenziju nanesite  PALU Top Coat No Wipe ili IKON.iQ Prima Matte Top i očvrstite u profesionalnoj UV/LED lampi 30 sekundi.

 

Košarica
Ukrasi za nokte Velvet effect 5Ukrasi za nokte Velvet effect 5
3,30 

Dostupnost: Na zalihi

Pomaknite se na vrh